Over onsMaak kennis met onze kundige kraamverzorgenden!

Over ons

Maak kennis met onze kundige kraamverzorgenden!

Bij We Care Geboortezorg begeleiden wij ouders tijdens de eerste, spannende weken met hun kindje. Met ons brede team aan ervaren specialisten zorgen wij voor een goede start voor jou, je kindje en je gezin.

Net dat beetje meer

Na onze jarenlange ervaring in de kraamzorg ervaarden wij dat er behoefte was naar meer: meer dan alleen de reguliere kraamzorg. Elke kraamtijd is uniek en ieder gezin is bijzonder. Kraamzorg vraagt daarom om zorg die is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ben je een alleenstaande moeder en kan je wel wat extra handen gebruiken in het huishouden? Geen probleem! Heb je last van psychische problemen tijdens de zwangerschap en/of je kraamtijd en heb je behoefte aan een luisterend oor? Onze coaches helpen je graag! Bij We Care Geboortezorg zijn we er voor iedereen die zorg nodig heeft, op jouw manier. 

Persoonlijke aandacht

Bij We Care Geboortezorg staat persoonlijke aandacht centraal: kraamzorg aangepast op jouw wensen en behoeften. Tijdens de kraamweek is de kraamverzorgende jullie persoonlijke coach en staat ze 24/7 voor je gezin klaar, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de eerste weken met je kindje. Omdat iedere kraamtijd uniek is en elk gezin bijzonder. 

 

Liefde voor het vak

Bij onze kraamverzorgenden zit zorgen in het hart. Met veel aandacht en liefde begeleiden ze jou tijdens deze bijzondere periode, zodat je warme herinneringen overhoudt aan je kraamtijd. Doordat wij in een compact werkgebied werken zijn onze kraamverzorgenden altijd dichtbij. Voor jou, je kindje en je gezin. 

 

 

 

Kwaliteit

Kwalitatief goede zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Onze kraamverzorgenden hebben ervaring in het werkveld en zijn uitstekend geschoold. Zo beschikken zij altijd over een EHBO-, reanimatie en borstvoedingscertificaat. Daarnaast volgen ze regelmatig cursussen bij We Care College, zodat zij extra ondersteuning aan gezinnen kunnen bieden en op de hoogte zijn van de nieuwste methodieken.

Over Diana

Diana de Koning startte in 2014 samen met haar man Paul We Care Geboortezorg. Lees haar verhaal hier!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de kraamzorg of de bevalling? Bekijk onze veelgestelde vragen. Misschien zit je antwoord er wel tussen.

Ja, ik wil me graag
aanmelden voor kraamzorg

Hulp nodig bij je aanmelding?

 

Wij helpen je graag.

Bel 0800 0030