OverDiana

Over Diana

Na diverse functies in de (kraam)zorg te hebben vervuld, ging het bij mij eind 2014 enorm kriebelen om mijn eigen kraamzorgbureau te starten. Door ervaring wist ik hoe ik het vooral anders wilde doen, t.o.v. cliënten en ook t.o.v. de kraamverzorgenden die uiteindelijk het werk moeten verrichten.

 

Begin 2015 waagde ik samen met mijn man Paul de sprong in het diepe. Met een klein clubje gelijkgestemden hebben we onze schouders eronder gezet en hebben we in een paar jaar een mooie groei doorgemaakt, waarbij we al heel veel kraamvrouwen een onvergetelijke kraamweek hebben kunnen laten ervaren.

 

Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën om ons mooie bedrijf verder te laten ontwikkelen. Ik heb er daarom sinds kort voor gekozen om naast reguliere kraamzorg ook specialistische kraamzorg aan te bieden. Ik geloof dat iedere kraamtijd uniek is en dat ieder gezin andere zorg nodig heeft. Kraamzorg vraagt om maatwerk en met We Care Geboortezorg willen wij dit faciliteren.

 

Zelf ben ik moeder van een dochter en zoon, die allebei ook alweer twee kinderen hebben, wat mij een zeer bevoorrechte oma maakt. Daarnaast heb ik ook nog drie bonus zoons. Onze kinderen leveren ook in meer of mindere mate een bijdrage aan het succes van ons bedrijf, wat het ook een echt familiebedrijf maakt. Ook voor onze medewerkers proberen we dit familiebedrijf te zijn.

 

Ook jou wens ik een onvergetelijke kraamweek en een vliegende start voor je nieuwe gezin!

Nachtzorg

De eerste nachten met je pasgeboren baby zijn vermoeiend. Wij zijn er voor je, ook in de nacht!

 

Lees meer >

Extra huishoudelijk hulp

Kan je wat extra handen gebruiken voor het huishouden? Geen probleem! Wij helpen je graag.

 

Lees meer >

Verlenging van de kraamzorg

Ook na de wettelijke kraamzorguren zijn we er voor je. Je kunt bij ons eenvoudig extra kraamzorg aanvragen.

Lees meer >

gebouw We Care Geboortezorg

Over We Care Geboortezorg

Bij We Care Geboortezorg begeleiden wij ouders tijdens de eerste, spannende weken met hun kindje. Met ons brede team aan ervaren specialisten zorgen wij voor een goede start voor jou, je kindje en je gezin.

Vacatures

Jouw zorghart bij We Care Geboortezorg laten kloppen? Bekijk onze vacatures hier!

Ja, ik wil me graag
aanmelden voor kraamzorg

Hulp nodig bij je aanmelding?

 

Wij helpen je graag.

Bel 0800 0030