kraamverzorgende tijdens nachtzorgNachtzorgBij We Care Geboortezorg zijn we er voor je, ook in de nacht. Zodat jij en je partner optimaal kunnen genieten van de eerste momenten met je kindje.
kraamverzorgende tijdens nachtzorg

Nachtzorg

 

Bij We Care Geboortezorg zijn we er voor je, ook in de nacht. Zodat jij en je partner optimaal kunnen genieten van de eerste momenten met je kindje.

Iedere kersverse ouder krijgt ermee te maken: nachten waarin je geen oog dicht kan doen. Van nachtelijke voeding tot het verschonen van een luier. Jouw pasgeboren baby weet precies hoe hij of zij jullie wakker kan houden. Bij We Care Geboortezorg zijn we er voor je, ook in de nacht!

Nachtzorg voor jou en je kindje

De bevalling kost enorm veel energie en het herstel hiervan heeft tijd nodig. Het nemen van voldoende rust is dan ook enorm belangrijk. Onze kraamverzorgenden komen graag van 22.00 uur tot 8.00 uur bij je langs om voor jou en je baby te zorgen. Zo kan ze de luiers verschonen en je helpen bij de nachtvoeding. Daarnaast ruimt ze terwijl je slaapt het huis op en zorgt ze ervoor dat jouw ontbijt, dat van je partner en eventuele andere kinderen ’s ochtends klaar staat als jullie wakker worden. 

Om 08.00 uur staat er een kraamverzorgende van de dagdienst bij je op de stoep en zal zij de kraamzorg overnemen. Door gebruik te maken van onze nachtzorg blijven jij en je partner uitgerust en kunnen jullie optimaal genieten van de eerste weken met je kindje. 

 

Samen kijken naar de mogelijkheden om jouw kraamweek zo fijn mogelijk te maken? Dat kan! Laat hieronder je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Lactatiedeskundige

Onze interne lactatiedeskundige helpt je graag met eventuele problemen en zorgen rondom het geven van borstvoeding.

 

 

 

Lees meer >

Verlenging van de kraamzorg

Het kan zijn dat jij en je kindje na de geboorte langer in het ziekenhuis moeten blijven. Onze kraamverzorgende komt je graag ondersteunen en adviseren na je ontslag uit het ziekenhuis.

Lees meer >

Extra huishoudelijk hulp

Kan je wat extra handen gebruiken voor het huishouden? Geen probleem! Wij helpen je graag.

 

 

 

 

Lees meer >

Over Diana

Diana de Koning startte samen met haar man Paul in 2014 We Care Geboortezorg. Lees haar verhaal hier. 

Vacatures

Jouw zorghart bij We Care Geboortezorg laten kloppen? Bekijk onze vacatures hier!

Ja, ik wil me graag
aanmelden voor kraamzorg

Hulp nodig bij je aanmelding?

 

Wij helpen je graag.

Bel 0800 0030