KlachtenregelingIn overeenstemming met de wet geven wij onze klanten de mogelijkheid om klachten kenbaar te maken.

Klachtenregeling

 

In overeenstemming met de wet geven wij onze klanten de mogelijkheid om klachten kenbaar te maken.

De klachtenregeling van We Care Geboortezorg is gebaseerd op de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. In overeenstemming met deze wet geven wij onze klanten de mogelijkheid om klachten kenbaar te maken. Deze klachten nemen wij mee om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Een klacht

Bent u niet tevreden over de zorg en diensten die u van We Care Geboortezorg ontvangt, over de wijze waarop u wordt benaderd of over de informatie die u van ons krijgt? Dan kunt u, (of een wettelijke vertegenwoordiger of natuurlijk persoon die door u is gemachtigd), mondeling of schriftelijk een klacht indienen.

Werkwijze

U kunt ervoor kiezen om:

 

 • De klacht direct in te dienen bij We Care Geboortezorg. Hierbij wordt, indien mogelijk en nodig, een passende oplossing aangeboden. Indien de klacht niet direct op te lossen is, wordt de klacht voorgelegd aan de manager zorg. Desgewenst wordt om verheldering van de klacht gevraagd.

 

 • Wanneer We Care Geboortezorg de klacht niet naar tevredenheid kan afhandelen, zal deze worden ingediend bij de klachtencommissie van BO Geboortezorg. Deze commissie weegt af of ze de klacht direct in behandeling neemt, of een verzoek van de cliënt tot bemiddeling aanvaardt.

 

 • Bij ontvangst van uw klacht zal We Care Geboortezorg binnen een week contact met u opnemen en u op de hoogte brengen van de verdere afhandeling van uw klacht.

  Verzekering en uren

  In de eerste weken na je bevalling kan je vertrouwen op de kraamzorg van We Care Geboortezorg. Maar op hoeveel uren kraamzorg heb je recht? En worden die uren door de verzekeraar vergoed? Wij leggen het je graag uit!

  Intakegesprek

  Na je aanmelding voor onze kraamzorg word je door onze consulente gebeld voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we graag kennis met je en bespreken we jouw wensen en behoeften voor de kraamweek. Lees hier alles over het intakegesprek.

  Ja, ik wil me graag
  aanmelden voor kraamzorg

  Hulp nodig bij je aanmelding?

   

  Wij helpen je graag.

  Bel 0800 0030