Extra
huishoudelijke hulp
Onze kraamverzorgenden helpen je met lichte huishoudelijke taken. Heb je behoefte aan meer hulp? We Care Geboortezorg helpt je graag!

Extra huishoudelijke hulp

 

Onze kraamverzorgenden helpen je met lichte huishoudelijke taken. Heb je behoefte aan meer hulp? We Care Geboortezorg helpt je graag!

Huishoudelijke hulp

De zwangerschap is een intensieve periode die veel energie vraagt van een zwangere vrouw. De lichamelijke klachten nemen toe, je bent snel moe en en de dikke buik zit steeds meer in de weg. En ook na de bevalling kan het je allemaal even teveel worden. Het verzorgen van een pasgeboren baby is niet niks en vraagt veel van jouw aandacht. De tijd vinden om ook nog het huishouden te doen is dan vaak ook lastig, terwijl een opgeruimd huis in deze periode juist erg fijn is. Bij We Care Geboortezorg snappen we dat en zijn we graag je rechterhand. 

Bij de reguliere kraamzorg helpt de kraamverzorgende je met lichte huishoudelijke taken. Als er tijd is kan ze een wasje voor je opvouwen of een heerlijke maaltijd voor jullie koken. Heb je behoefte aan meer huishoudelijke hulp? Dat kan! Naast de hulp van de kraamverzorgende kunnen we extra hulp voor je inschakelen om het huishouden te doen. 

Voor én na de bevalling

Wil je voor je bevalling je huis van onder tot boven gepoetst hebben? Of stapelt je was op nu je kindje er is en kan je het niet meer bijhouden? Je kunt zowel voor als na de bevalling gebruik maken van de extra huishoudelijke hulp. Jij bepaalt uiteraard zelf hoeveel uur we je komen helpen.

 

Vraag hieronder extra huishoudelijke hulp aan!

Nachtzorg

De eerste nachten met je pasgeboren baby zijn vermoeiend. Wij zijn er voor je, ook in de nacht!

 

Lees meer >

Verlenging van de kraamzorg

Bij We Care Geboortezorg blijven we met alle liefde nog even langer.

 

Lees meer >

Lactatiedeskundige

Onze interne lactatiedeskundige helpt je graag met eventuele problemen en zorgen rondom het geven van borstvoeding.

Lees meer >

Over We Care Geboortezorg

Bij We Care Geboortezorg begeleiden wij ouders tijdens de eerste, spannende weken met hun kindje. Met ons brede team aan ervaren specialisten zorgen wij voor een goede start voor jou, je kindje en je gezin.

Het kraampakket

In het kraampakket zitten medische artikelen en verzorgingsproducten die je nodig hebt voor je bevalling en de eerste dagen daarna. Lees hier wat er in het kraampakket moet zitten. 

Ja, ik wil me graag
aanmelden voor kraamzorg

Hulp nodig bij je aanmelding?

 

Wij helpen je graag.

Bel 0800 0030