BorstkolvenBij We Care Geboortezorg kun
je gemakkelijk een borstkolf huren.

Borstkolven

 

Bij We Care Geboortezorg kun je gemakkelijk een borstkolf huren.

Borstvoeding geven is de meest natuurlijke manier van voeden. Vaak gaat het vanzelf maar soms vergt het enig doorzettingsvermogen. Wij helpen je hier graag bij! Zo kun je bij ons ook een borstkolf huren.

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je besluit te gaan kolven:

  • Scheiding tussen jou en je baby
  • Je baby heeft 12 tot 24 uur na de bevalling niet effectief aan de borst gedronken
  • Je baby is (tijdelijk) niet in staat om aan de borst te drinken
  • Om de borstvoeding op gang te brengen
  • Stuwing
  • Tepelkloven
  • Tijdelijk medicijn gebruik door de moeder met contra-indicatie om borstvoeding te geven.

Flesvoeding met moedermelk

Als je baby na 4 weken een goede drinktechniek heeft aan de borst, kan je hem leren uit een flesje te drinken. Als je bijvoorbeeld afwezig bent kan hij op deze manier toch nog moedermelk drinken.

Borstkolf huren

Je kunt via ons een borstkolf huren. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per dag. Zodra je hem niet meer nodig hebt kun je ons bellen. Volgens afspraak wordt hij dan weer opgehaald, of je kunt hem afgeven bij ons op locatie.

 

Je dient uit hygiënische voorschriften wel zelf een kolfsetje aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen € 37,50 (26 mm). Daarnaast zijn ook de Ardo borstschelp 36 mm/31 mm (€ 7,95), Ardo inzetschild 28 mm (€ 6,95) en Ardo inzetschild 22 mm (€ 6,95) beschikbaar.

Wij leveren de kolfapparaten van Ardo Carum en Medela, afhankelijk van de beschikbaarheid. De specificaties voor de kolfapparaten van Ardo Carum kun je hier terugvinden.

Onze kolven kan je huren bij ons op kantoor (maandag tot en met vrijdag op afspraak). Je kunt bij ons ook weegschalen huren voor € 1,00 per dag. Denk bij het afhalen van je kolf aan om je ID-bewijs mee te nemen.

Lactatiedeskundige

Onze interne lactatiedeskundige helpt je graag met eventuele problemen en zorgen rondom het geven van borstvoeding.

 

LEES MEER >

Extra huishoudelijk hulp

Kan je wat extra handen gebruiken voor het huishouden? Geen probleem! Wij helpen je graag.

 

 

LEES MEER >

Tijdens de bevalling

Onze kraamverzorgenden zijn er voor je tijdens de bevalling en luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat jij warme herinneringen overhoudt aan deze unieke ervaring.

LEES MEER >

Borstvoeding

Weet jij al of je borstvoeding of flesvoeding wilt geven? Het geven van borstvoeding heeft zowel voordelen van je kindje, als voor jezelf. 

Het kraampakket

In het kraampakket zitten medische artikelen en verzorgingsproducten die je nodig hebt voor je bevalling en de eerste dagen daarna. Lees hier wat er in het kraampakket moet zitten.

Ja, ik wil me graag
aanmelden voor kraamzorg

Hulp nodig bij je aanmelding?

 

Wij helpen je graag.

Bel 0800 0030